Στις 14/2/2023 έστειλα το μήνυμα:

Όπως είπαμε και στο προτελευταίο ΔΣ η Χορωδία θα πάει τον Ιούλιο στην Αγγλία. Τα του ταξιδιού θα τα κανονίσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, είναι αδύνατο να κανονιστεί από το ΔΣ.

Πιθανόν η Περιφερειακή Ενότητα να δώσει κάποιο ποσό για την καλύτερη οργάνωση του ταξιδιού (συγκρότημα, μεταφορά ενδυμασιών κλπ)

Πιθανόν στο εγχείρημα να συμμετάσχει και ο Δήμος με σκοπό να υπάρξει αδελφοποίηση του Δήμου Δελφών με την περιοχή που θα πάμε και τυχαίνει να είναι γενέτειρα του Άστιγγος.

Στις 18/2/2023 έστειλα το μήνυμα:

Η Περιφέρεια μας δίνει 2.000 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) για την παράσταση της Χορωδίας στην Αγγλία. Αυτό πρέπει να μείνει μεταξύ μας. Θα το γνωρίζουν μόνο οι δάσκαλοι πέρα από το ΔΣ. Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα χαρτί, θα συνεννοηθώ με τον ιδιαίτερο του Δελμούζου για το τι ακριβώς θα γράφει.

………………………………………….

Το κόστος για μετακίνηση Ελλάδα – Αγγλία – Ελλάδα είναι γύρω στα 250 ευρώ το άτομο.

Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις σε σπίτια (Airbnb) είναι γύρω στα 250 ευρώ το άτομο.

Η μετακίνηση στο Λονδίνο, για την ξενάγηση, είναι γύρω στα 25 ευρώ το άτομο.

Προσπαθούμε να μειώσουμε το κόστος…

Η ξενάγηση θα γίνει από ερασιτέχνες ξεναγούς.

Τρεις από τους συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στο σπίτι χορωδού που είναι παντρεμένη στο Μπράιτον. Τα 3 χ 250 = 750 ευρώ θα τα μοιραστούν όλοι οι συμμετέχοντες. Ίσως υπάρξει φιλοξενία και από άλλους Έλληνες της πόλης.

Εν κατακλείδι, η Περιφέρεια θα καλύψει το κόστος των 3 οργανοπαιχτών και προσπαθούμε να μειώσουμε όσο γίνεται το κόστος για τον κάθε χορωδό ώστε να υπάρξει το τελικό Ναι και να προχωρήσουμε. Όλα παίζονται, ακόμη και το να μην πραγματοποιηθεί το ταξίδι.